Inschrijven

Inschrijven voor de Heuvelrug wandeltocht kan op twee verschillende manieren. De eerste manier is via het formulier op deze pagina. Een tweede manier is inschrijven op de dag zelf bij de vertrekbalie. Door u in te schrijven via het formulier op deze pagina bespaart u bijna € 1,- per deelnemer: voorinschrijven kan vanaf € 6,59 per deelnemer (+ eenmalige transactiekosten), terwijl u op de dag zelf € 7,50 per deelnemer betaalt. Na inschrijving via deze site kunt u uw ticket thuis uitprinten. Deze neemt u dan op zaterdag 14 juni mee naar het startbureau.

De opbrengst van de Heuvelrugwandeltocht gaat naar goede doelen. Daarom vragen wij uw begrip dat wij de kosten van deze inschrijving (€ 0,59  per deelnemer + € 0,43 per transactie, een geringe vergoeding voor de gekozen betaalwijze) doorberekenen. Daar staat tegenover dat u in de ochtend van 14 juni niet in de rij hoeft te staan en direct kunt vertrekken.

Wellicht ten overvloede: de begeleider bij de rolstoelroute hoeft zelf geen inschrijfgeld te betalen. Een donatie in een van de collectebussen onderweg is uiteraard altijd welkom!