Bereikbaarheid

Met uitzondering van de wandeling van 6km vertrekken en finishen alle wandelroutes bij de kantine van voetbalvereniging GVVV aan de Verlengde Sportlaan 2 in Veenendaal. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom Sportpark Panhuis, maar ook het treinstation ligt op een steenworp afstand van het startbureau.

De 6km vertrekt vanaf de Eekhoeve, Dijkstraat 115 in Veenendaal. Ook hier is voldoende parkeergelegenheid. Zie hieronder voor details.

Algemeen vertrekpunt

Op de kaart

Route met de trein

Uit de richting Utrecht

U neemt de trein naar Rhenen. Stap uit op station Veenendaal-West. Vanaf daar is het ruim 500 meter lopen naar het startbureau. De route is bewegwijzerd.

Uit de richting Arnhem

U neemt de trein richting Veenendaal-de Klomp en stapt op dit station uit. Vervolgens gaat u met bus 80 verder naar Veenendaal en stapt u uit bij halte Raadhuisstraat. Vandaar te voet in 15 min. langs het kanaal over de Kanaalweg. Aan het einde onder het tunneltje door naar het sportpark.

Een andere optie is dat u de trein neemt richting Driebergen-Zeist en op dit station uitstapt. Vervolgens neemt u de sprinter naar Rhenen en stapt u uit op Veenendaal-West. Vanaf daar is het ruim 500 meter lopen naar het startbureau. De route is bewegwijzerd.

Route met de auto

Vanaf de A12 (Utrecht – Arnhem)

U neemt afrit 23 (Veenendaal-West) en volgt richting Veenendaal over de Rondweg West. Vanaf de snelweg is de route naar het startbureau duidelijk aangegeven.

Vanaf de A15 (Tiel-Nijmegen)

U neemt afrit 35 (Ochten) en houdt de richting Kesteren/Rhenen aan. Na de Rijnbrug bij Rhenen gaat u rechtdoor richting Veenendaal. Vanaf de tweede rotonde de richting Veenendaal-West aanhouden. Eenmaal in de bebouwde van Veenendaal aangekomen is de route naar het startbureau duidelijk aangegeven. U volgt vanaf hier de borden naar het startbureau.

Vertrekpunt 6km

Op de kaart

Route met de auto

Vanaf de A12 (Utrecht – Arnhem)

aanwijzing_1

U neemt afrit 23 (Veenendaal-West) en volgt richting Veenendaal over de Rondweg West. Aangezien de 6km route een eigen startlocatie heeft volgt u niet de borden naar de Heuvelrug Wandeltocht, maar blijft u de Rondweg West volgen. Na het passeren van de spoorwegovergang gaat u bij de 3e verkeerslichten naar rechts. Zie de afbeelding rechts. Dit is de Dijkstraat. De inrit van de Eekhoeve vindt u na ca. 500m aan de linker hand.

Vanaf de A15 (Tiel-Nijmegen)

aanwijzing_2

U neemt afrit 35 (Ochten) en houdt de richting Kesteren/Rhenen aan. Na de Rijnbrug bij Rhenen gaat u rechtdoor richting Veenendaal. Vanaf de tweede rotonde de richting Veenendaal-West aanhouden. Eenmaal in de bebouwde kom van Veenendaal gaat u bij de eerste verkeerslichten naar links. Zie de afbeelding rechts. Dit is de Dijkstraat. Aangezien de 6km route een eigen startlocatie heeft, volgt u niet u de borden naar de Heuvelrug Wandeltocht. De inrit van de Eekhoeve vindt u na ca. 500m aan de linker hand.