De Heuvelrug wandeltocht

Elk jaar vindt op de laatste zaterdag van mei de Heuvelrug Wandeltocht plaats die wordt georganiseerd door Rotary Club Veenendaal Regio. Wandel langs heuvels en kastelen, geniet van bossen, heide en vergezichten en ervaar Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug op zijn best! De tocht staat niet alleen bekend om de mooie routes, maar ook om de aangename sfeer en goede verzorging onderweg. Met uw deelname steunt u bovendien een goed doel.

De Heuvelrug Wandeltocht gaat langs de mooiste plekjes van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Doordat er verschillende rustpunten op deze mooie plekjes zijn gesitueerd, geniet u samen met andere wandelaars optimaal van al het moois de natuur te bieden heeft.

De opbrengst van de Heuvelrug Wandeltocht gaat in z’n geheel naar goede doelen. De organisatie doet er dan ook alles aan om zoveel mogelijk gesponsord te krijgen zodat het inschrijfgeld laag kan blijven, maar we toch een hoogwaardige, professionele en kwalitatieve wandeltocht kunnen organiseren.

Om het u eenvoudig te maken aan de start kunt u zich vooraf al via deze website inschrijven, zodat u bij aankomst aan de start vrijwel direct kunt vertrekken. Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte van de start van de inschrijving.

Het startpunt bereikt u het beste met de trein. Station Veenendaal – Centrum ligt direct naast het Rembrandt College, waar het startbureau is ingericht. U kunt uiteraard ook met de auto komen, er is parkeerruimte in de omgeving van het startbureau. Meer weten over de bereikbaarheid? Klik dan hier.

Wij hopen u aan de start te mogen ontmoeten!

De routes

Afstand Begin starttijd Einde starttijd Omschrijving
10 km 9:00 uur 12:00 uur Wandeling voor wandelaars
15 km 9:00 uur 12:00 uur Middel-grote wandeling
25 km 8:00 uur 10:00 uur Grote wandeling
40 km 7:00 uur 9:00 uur Wandeling voor getrainde wandelaars
50 km 6:00 uur 8:00 uur Voor doorgewinterde wandelaars

Meer over de routes