Algemeen vertrekpunt

Rembrandt College
Rembrandtlaan 2
3904 ZK Veenendaal

Route met de trein

Uit de richting Utrecht
U neemt de trein richting Rhenen. Stap uit op station Veenendaal Centrum. Het Rembrandt College bevindt zich direct naast het station aan de Rembrandtlaan.

Uit de richting Arnhem
U neemt de trein richting Utrecht en stapt uit op station Driebergen-Zeist. Vervolgens neemt u de sprinter naar Rhenen en stapt u uit op Veenendaal Centrum. Het Rembrandt College bevindt zich direct naast het station aan de Rembrandtlaan.

route_station

Route met de auto

Vanaf de A12 (Utrecht – Arnhem)
U neemt afrit 23 (Veenendaal-West) en volgt richting Veenendaal over de Rondweg West. U rijdt over het spoor en bij het eerste stoplicht slaat u linksaf (Rembrandtpark). Deze weg gaat over in de Rembrandtlaan. Het Rembrandtcollege bevindt zich aan de linkerkant.

Vanaf de A15 (Tiel-Nijmegen)
U neemt afrit 35 (Ochten) en houdt de richting Kesteren/Rhenen aan. Na de Rijnbrug bij Rhenen gaat u rechtdoor richting Veenendaal. Vanaf de tweede rotonde de richting Veenendaal-West aanhouden. Blijf de Cuneraweg volgen, eenmaal in de bebouwde van Veenendaal aangekomen slaat u bij de tweede stoplichten rechtsaf (Rembrandtpark). Deze weg gaat over in de Rembrandtlaan. Het Rembrandtcollege bevindt zich aan de linkerkant.

Parkeren
Rondom het startpunt zijn verschillende gelegenheden om te parkeren. Hier kan gratis geparkeerd worden, toch raden wij u aan om met de trein te komen, want de parkeerplaatsen zijn wel wat beperkt.

Samen rijden
Samen rijden met andere deelnemers is veel leuker! Via Slinger, de carpooltool van de KWBN, kun je een rit aanbieden of een plekje in een auto reserveren. Deel of boek je rit direct en binnen twee minuten. Dat is gezelliger, beter voor het klimaat én je portemonnee.