Sportmassage

Wat is er fijner dan na alle inspanning je lichaam ook even te laten ontspannen? Een sportmassage na een wandeltocht helpt de afvalstoffen afvoeren, waardoor het herstel vaak sneller en beter is. Je voelt je na de massage minder vermoeid en hebt minder spierpijn de dagen erna. Gun jezelf een sportmassage na afloop van de Heuvelrug Wandeltocht, in ruil voor een vrijwillige donatie aan onze goede doelen.

De Heuvelrug Wandeltocht werkt samen met Infinido, die met erkende sportmasseurs na afloop van de wandeltocht op het startbureau sportmassage aanbiedt. Infinido draagt zorg voor ontspanning van de spieren tijdens vele evenementen waaronder de Nijmeegse Vierdaagse. Is erkend NGS sport(zorg)masseur en leidt nieuwe NGS sportmasseurs op bij het Gelders Opleidingsinstituut in Arnhem. Je bent dus verzekerd van een goed onderbouwde behandeling, waarin jij als cliƫnt centraal staat.

Wat kan je van Infinido verwachten tijdens dit evenement?

De sportmasseur zorgt ervoor dat het regulatiesysteem van de spieren wordt geactiveerd, waarbij de afvalstoffen sneller worden afgevoerd en de spieren weer tot rust worden gebracht. Als er knopen/ophopingen zijn, zullen ze deze verhelpen. Ook kan er gekeken worden naar blessures. Infinido biedt graag advies en hulp bij je herstel.

Wat kost een sportmassage na afloop van de Heuvelrug Wandeltocht?

Het mooie is: Infinido schenkt de opbrengst van de sportmassage aan de goede doelen van de Heuvelrug Wandeltocht. U bepaalt zelf wat u over heeft voor de massage. Dit kunt u als vrijwillige donatie in de collectebus deponeren.